PRISER OCH VILLKOR

PRIVATPERSONER

Du kan betala med kort, swish eller kontant. Jag är också ansluten till Actiway och Wellnet (här gäller ej Pauskort eller aktuella erbjudanden).

För dig som kommer regelbundet på behandlingar finns nu Pauskortet. Du kan köpa ett kort privat och det kan då användas fritt inom din familj. Har du friskvårdsbidrag från ditt företag kan du köpa Pauskort Företag. Kortet gäller då enbart för dig personligen.

Pauskort Avkopplande Massage 3 x 55 min kostar 2.430 kr.

Pauskort Avkopplande Massage 5 x 55 min kostar 4.050 kr.

Pauskort Behandlande Massage/Kinesiologi 3 x 60 min kostar 2.700.

Pauskort Behandlande Massage /Kinesiologi 5 x 60 min kostar 4.500 kr.

Pauskort Lymfmassage 3 x 60 min kostar 2.430.

Pauskort Lymfmassage 5 x 60 min kostar 4.050 kr. 

Pauskort Gravidmassage 3 x 55 min kostar 2.565 kr.

Pauskort Gravidmassage 5 x 55 min kostar 4.275 kr.

Alla Pauskort gäller 12 månader fr o m inköpsdatum och det privata kan användas fritt inom familjen, företagskortet enbart för dig personligen. Kortet är digitalt så du behöver inte hålla reda på ett fysiskt kort, allt finns registrerat i bokningssystemet.

Avkopplande massage, 55 min 900 kr inkl moms

Kinesiologi och behandlande massage, 60 min 1.000 kr inkl moms

Massage och akupunktur 60 min 900 kr inkl moms

Massage och laserterapi, 60 min 900 kr inkl moms

Ansiktsmasssage (Naturlig Facelift), 50 min 850 kr inkl moms

Ansiktsakupunktur plus Nackrelease, 50 min 850 kr inkl moms

Aromamassage, 55 min 900 kr inkl moms

Lymfmassage, 60 min 900 kr inkl moms

Lymfmassage, 75 min 1200 kr inkl moms

Gravidmassage, 55 min 950 kr inkl moms

Gravidmassage, 75 min, 1200 kr inkl moms

Stressbehandling, 50 min 850 inkl moms

Käkledsbehandling, 50 min 850 kr inkl moms

Ej avbokad tid måste jag tyvärr debitera. Det gäller även återbud som görs senare än 24 timmar före överenskommen behandlingstid.

När du beställer tid för en behandling så ingår vi ett muntligt avtal. Du förbinder dig att komma till mig på överenskommen tid och att köpa den beställda behandlingen. Jag förbinder mig att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Så om du inte avbeställer tiden kan jag inte sälja den till någon annan. Som egen företagare är min lön en del av omsättning, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

Skicka inte sena avbokningar via mail. Skicka ett SMS om jag inte svarar i telefon.

 vitameralogga-100pxbred

Som ni kanske redan vet är jag återförsäljare för Holistic som är en av de bästa leverantörerna av kosttillskott och superfoods. Nu har jag öppnat en webb-butik. Besök den gärna genom att klicka på: http://tagenpaus.vitamera.se". Jag har vissa produkter i lager på praktiken för försäljning, men på webb-butiken finns naturligtvis ett mycket större utbud. Du vet väl att jag som kinesiolog även kan hjälpa dig att utröna om du behöver eller tål vissa kosttillskott. Så ta gärna med dig det du undrar över när du kommer på behandling!

 

Boka tid

 

FÖRETAGSMASSAGE

Se till att hålla din personal frisk. Massage på företag är en lysande idé. Alla småkrämpor tas hand om på en gång och hinner aldrig bli för stora och orsaka långa sjukskrivningstider. Jag har även tillgång till Medicinsk laser som jag kan ta med ut till företaget. Har man lite större problem kan det vara skönt att inte få behandlingen i företagets lokaler. Då kan det passa bättre att ha en stående tid på min praktik som är reserverad för personalen. Den behövs då bara bokas internt och jag redovisar och fakturerar månatligen vilka som kommit. Pris: 1.000 kr exkl moms (25%). Minimidebitering ute på ditt företag är tre timmar.

Energimassage eller sittande massage på stol: 1.000 kr exkl moms (25%) per timme. Antingen 4 st per timme (ca 12-14 min/behandling), eller 2 st per timme (ca 25-27 min per behandling).  Minimidebitering tre timmar.

För större uppdrag ger jag gärna en offert, gå in under fliken Kontakt.