VEM ÄR JAG?

Jag som drivIMG_1448er www.tagenpaus.nu heter Mia Dalle Näf och är Certifierad Massör, Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Laserterapeut, Lymfmassageterapeut och Energimassör utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut där jag även studerat Basmedicin (motsvarande ca 60 högskolepoäng). Jag är också Diplomerad Kinesiolog med vidareutbildning i Kinesiologisk Akupunktur och Akupressur (Svenska Kinesiologiskolan) som är en behandlingsteknik som baserar sig på rörelser och muskler och mer går in på djupet och orsaken till problem och som använder sig av akupunktur (med nålar) eller akupressur (samma punkter utan nålar). Se gärna  www.kinesiolog.se. Jag är även Qi Gong-lärare utbildad på Qi gong Akademien  www.qigongakademien.com.

Just nu går jag  en treårig utbilding i Traditionell Kinesisk Akupunktur, TKM, på Akupunkturakademin i Stockholm för att vidareutbilda mig i kinesisk medicin. Håll utkik efter elevbehandlingar på hemsidan!

Jag kan även bokas för att ge behandlingar ute på ditt företag. Gå in under fliken Företag för mer info. Har ditt företag inte möjlighet att ge behandlingar i företagets lokaler kan jag utfärda kuponger som personalen sedan kan lösa in hos mig. Jag tar också emot Friskvårdscheckar  www.actiway.se  och är ansluten till Wellnet www.wellnet.se. 

Jag är medlem i Massörerna och har gällande patient- och ansvarsförsäkring hos Willis samt F-skattesedel.

 

  

Boka tid