TAG EN PAUS PÅ ARBETSPLATSEN!!!

Se till att hålla din personal frisk. Massage på företag är en lysande idé. Alla småkrämpor tas hand om på en gång och hinner aldrig bli för stora och orsaka långa sjukskrivningstider. Jag har även tillgång till Medicinsk laser som jag kan ta med ut till företaget. Har man lite större problem kan det vara skönt att inte få behandlingen i företagets lokaler. Då kan det passa bättre att ha en stående tid på min praktik som är reserverad för personalen. Den behövs då bara bokas internt och jag redovisar och fakturerar månatligen vilka som kommit.

Personalvårdsförmåner är dessutom skattebefriade. Det ska vara frågan om förmåner av mindre värde som inte utgör direkt ersättning för utfört arbete, och förmånen måste rikta sig till hela personalen. Mer information kan fås hos skatteverket, www.skatteverket.se, eller se länk nedan:

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard.4.7459477810df5bccdd4800014540.html?q=motion+och+annan

 

FRISKVÅRD I VARDAGSMILJÖ – PÅ ARBETSPLATSEN

Människor har olika behov. En del slappnar av på gymmet, andra mår bra av att få massage på axlar, rygg, armar, ben eller vad man nu vill. Vissa känner sig obekväma med att klä av sig och vill hellre ha ansikts-, hand- eller fotmassage. 

På en del företag passar det bättre att ge energimassage, där man (fullt påklädd) sitter framåtlutad i en speciell stol och får en snabb, uppiggande massage på rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer. Behandlingen är speciellt framtagen för kontorspersonal och utgår från kroppens energibanor och muskler. Se www.youtube.com/watch?v=KRhDYfhiB0k. Den passar även i lokaler där många människor vistas, t ex på konferenser, mässor etc. Den speciella stolen gör att man känner sig trygg och får lugn och ro trots att det finns människor runt omkring. Massagen kan anpassas från 15-25 minuter (med eller utan stretching).

För att komma tillrätta med ett problem som man haft länge (huvudvärk, musarm, nack-, ryggont, strålande smärta ut i benet etc) krävs ofta att man gör en förändring. Det kan vara stretching och olika träningsprogram som man får med sig efter massagen. I de allra flesta fall behöver man jobba på sin hållning. Steg 1 är insikt om sin ”felaktiga” hållning (som oftast är en kompensering för korta eller svaga muskler). Det är en process som kan ta lite tid och kräva några behandlingar och en varierande mängd vardagsövningar. Ett annat utmärkt hjälpmedel är Qi gong som liksom yoga är ett sätt att samtidigt stretcha och muskelträna. Rörelserna utförs långsamt och ger därför inga skador, alla kan vara med och göra efter sin förmåga, men ändå ha nytta av träningen. Jag ger gärna ”hemuppgifter” i form av qi-gong-övningar eller stretching, anpassat till var och ens behov.

PRISER OCH VILLKOR

Har företaget tillgång till ett rum där en massagebänk får plats? Det är allt som behövs – allt annat står jag för.

Pris per timme är 900 kr plus moms (25%). Jag hinner med två personer på en timme och var och en får 25 minuters massage. Minimidebitering är tre timmar. Du kan boka en gång i veckan, varannan vecka, en gång per månad eller helt enkelt bara en gång för att se hur det fungerar.

Har ditt företag inte tillgång till ett separat rum så är den sittande energimassagen perfekt. Vi kan hålla till i t ex fikarummet eller foajén. Pris är 900 kr plus moms per timme (dvs 4 st behandlingar á 12-14-min per timme, eller 2 st behandlingar á ca 25-27 min per timme.) Minimidebitering tre timmar.

Välkommen med din förfrågan på 0707-33 11 26 eller under fliken Kontakt eller via mail: mia@tagenpaus.nu!