ENERGIMASSAGE

är en traditionell japansk massage som bygger på kroppens energimönster och muskler. Massagen stimulerar olika akupunkturpunkter och har en övergripande effekt på nervsystemet och cirkulationen i kroppen. Flödet av energi, blod, nervsignaler och lymfa förbättras och muskler och organ kan därför slappna av och vi får en ökad kroppsmedvetenhet. Eftersom massagen sätter fart på kroppens energiflöden och löser upp blockeringar så blir man både pigg OCH avslappnad. Effekten kan sitta i under flera dygn!

Energimassage finns både sittande i den speciella stolen där massage sker med kläderna under 15-25 min, eller liggande som är mer som en vanlig massage, där man klär av sig och ligger på en massagebänk. Greppen och fokuseringen på akupunkturmeridianerna är desamma.

Den sittanden formen är speciellt framtagen för (stillasittande) kontorspersonal och är särskilt effektiv för spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg.

Den sittande massagen passar även i lokaler där många människor vistas, t ex på konferenser, mässor etc. Man känner sig trygg där man sitter framåtlutad i en speciell stol och får en snabb, uppiggande massage på rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer. Massagen kan anpassas från 15-25 minuter. Se www.youtube.com/watch?v=KRhDYfhiB0k.

Har ditt företag inte tillgång till ett separat rum så är energimassage perfekt. Vi kan hålla till i t ex fikarummet eller foajén.

Pris för sittande massage ute på företag är 800 kr plus moms per timme (dvs 4 st behandlingar á 12-14-min per timme, eller 2 st behandlingar á ca 25-27 min per timme.) Minimidebitering tre timmar. Ring 0707-33 11 26 eller maila mia@tagenpaus.nu för offert. 

Den liggande massagen bokas via BokaDirekt.

Energimassage är en perfekt energihöjare för konferenser, kundträffar och events!