Bästa kund!

Nu på måndag, 16 maj, är jag äntligen tillbaks på www.tagenpaus.nu och vill hälsa dig hjärtligt välkommen åter!

Jag har öppnat upp en ny tjänst: Deep Oscillation som är en djupgående och helt fantastiskt skön behandling som måste provas! Den underlättar transporten av näringsämnen, slaggprodukter, blodgenomströmning och lymfdränage och är bl a verksamt vid ärr, smärta, ödem, svullnad, fibroser mm.

Vill du prova, så skriv ”DOP” i meddelandet när du bokar en behandling, så lägger jag på några minuter på din bokade behandling. Titta gärna på film för att bilda dig en uppfattning:  https://youtu.be/jp9Llb0N-gI

Tips på andra behandlingar:

Akupunktur – för balans och avkoppling för både kropp och själ. Nålarna frisätter hormoner,  t ex endorfiner som ger smärtlindring och oxytocin som ger lugn.

Kinesiologisk Behandling – har mycket gemensamt med akupunkturen där man tänker holistiskt, tittar på struktur och funktion i muskler och inre organ, energiflödena samt näringsstatus. Här jobbar man också med massage, akupressur och olika reflexpunkter för att öka flödet i blod- och lymfcirkulation.

Laserbehandling  - bra vid skador och/eller inflammation. Påskyndar läkning o minskar smärta.

Lymfmassage  för ur slaggprodukter ur kroppen, stärker immunförsvaret, får ur överflödig vätska och minskar på smärta och svullnad samt hjälper vid stress. Kan även ges med Deep Oscillation. Vill du prova, skriv ”DOP” i meddelandet när du bokar.

Aromamassage – lukter har stor påverkan på våra känslor och hormonsystem och eteriska oljor har olika egenskaper både fysiskt och emotionell. Välj ut några du gillar!

Jag är även utbildad yogalärare och kommer till hösten utveckla en ny tjänst med Individuellt yogaprogram, som innehåller kroppsanalys där vi tittar på din hållning och spända/svaga områden och utifrån det välja stretch- och yogaövningar individuellt anpassade för just dina besvär. Att jobba med sin hållning är den absolut viktigaste åtgärden man kan göra själv!

Eventuellt kommer jag också anordna Yoga Workshops på samma tema med 3-4 deltagare där vi fokuserar på olika problemområden. 

Så passa på att pröva något nytt. Du kommer inte att bli besviken!!!

Jag önskar Dig verkligen -ligt Välkommen tillbaka till Tagenpaus och ser så fram emot att få träffa Dig och ge behandlingar igen!

Varmaste hälsningar

Mia Dalle Näf

TA HAND OM DIN HÄLSA - TAG EN PAUS EN GÅNG I MÅNADEN

Varmt Välkommen till min praktik www.tagenpaus.nu på Långskeppsgatan 7 vid Runstensplan, Norra Ängby, Bromma!

Boka tid

Vad tycker du om min nya hemsida?Besökare idag: 2
Denna månad: 140
Totalt: 19039