GE DIG SJÄLV EN PAUS EN GÅNG I MÅNADEN!

JAG VILL GE DIG EN PAUS –hjälpa dig att ladda batterierna och hitta tillbaks till det som gör att JUST DU mår bra. Med massage, akupunktur, laserterapi och olika rörelser hjälper jag dig att balansera dina muskler och din kropp för att ge dig kraft att ta itu med dina problem och fortsätta mot dina mål. Jag ger individuella hemläxor i form av yoga, andningsövniningar, kostråd, stretching, qi-gong eller andra rörelser.

Massage och beröring är förebyggande mot stela muskler vid exempelvis statisk arbetsställning. Det stimulerar immunförsvaret och gör oss piggare och friskare. Med den ökade blodcirkulationen tillförs vävnaderna näring, syre och hormoner medan trötthetsgifter, koldioxid och andra slaggprodukter transporteras bort.

Massage och beröring har också en lugnande effekt på nervsystemet. Blodtrycket sänks och frisättningen av stresshormon sjunker, sömnen förbättras, näringsupptaget i tarmarna ökar. Själva beröringen frisätter ett flertal ”må-bra-hormoner” som påverkar oss positivt både fysiskt och psykiskt.

Att regelbundet gå på behandling ger kropp och själ resurser att hinna med i vardagen! Unna dig en välbehövlig paus - åtminstone en gång i månaden!!!

Det är så mycket vi vill och måste hinna med idag! Jobbet, barnen, vår partner och kärlekslivet, den personliga utvecklingen, föräldrarna, vännerna, träningspasset, morgonyogan, fredagsmyset, lördagsbjudningen, söndagsmiddagen. Vi vill vara kulturella, intellektuella, läsa skönlitteratur, dagstidningar, barnpsykologi, fackpress, åka på äventyrssemester, skjutsa barnen, källsortera, äta ekologiskt, vegetariskt, meditera...puh, renovera köket, planera semestern, odla grönsaker, koka saft! Och så måste vi koppla av!  Njuta av livet, sticka ut och springa, spela innebandy, gå på vinprovning, qi gong, åka på kärleksweekend. Och självklart vill vi vara sociala, intresserade, empatiska, en bra vän, göra karriär, sova 8 timmar, vara snygga, bli rika, gå ner i vikt.........

Ibland räcker tiden inte riktigt till och inte du själv heller – DU BEHÖVER EN PAUS! En stund för dig själv, då du kan slappna och bli omhändertagen - varma händer som fokuserar på dig, ditt välbefinnande och som löser upp dina spänningar.

Välkommen till min praktik www.tagenpaus.nu på Långskeppsgatan 7 vid Runstensplan, Norra Ängby, Bromma. 

vitameralogga-100pxbred

Som ni kanske redan vet är jag återförsäljare för Holistic som är en av de bästa leverantörerna av kosttillskott och superfoods. Nu har jag öppnat en webb-butik. Besök den gärna genom att klicka på: http://tagenpaus.vitamera.se". Jag har vissa produkter i lager på praktiken för försäljning, men på webb-butiken finns naturligtvis ett mycket större utbud. Du vet väl att jag som kinesiolog även kan hjälpa dig att utröna om du behöver eller tål vissa kosttillskott. Så ta gärna med dig det du undrar över när du kommer på behandling!

 

 

Boka tid

Vad tycker du om min nya hemsida?Besökare idag: 2
Denna månad: 47
Totalt: 18207