KLANGMASSAGE

Klangmassage är inte en massage i vanlig mening. Det är vibrationerna som skapar själva massagen. Du ligger påklädd (mjuka kläder, ffa byxor rekommenderas) på massagebänken under en varm filt o får klangskålarna placerade på kroppen. När jag varsamt spelar på skålarna skapas en mjuk och helande vibration som går ut i hela kroppen och mjukt löser upp spända muskler o blockeringar. Vibrationerna går ner på djupen, minsta lilla cell påverkas och de harmoniska ljuden lugnar o öppnar våra sinnen när vi stilla lyssnar till ljuden. Här får vi en djupgående återhämtning i både kropp o själ.

Vibrationerna och de vackra tonerna från klangskålarna söker sig på djupet och påverkar vårt inre på ett fysiskt, psykiskt och emotionellt plan. Även musklerna påverkas och vibrationerna från klangerna skapar avslappning i t ex nacke, axlar, rygg, käkar.

När vi kommer ner i djupavslappning aktiveras vagusnerven som är en del av vårt parasympatiska nervsystem, den del som ansvarar för återhämtning, läkning, matsmältning och främjar frisättning av må-bra-hormon (endorfiner, serotonin, dopamin t ex). På så vis kan även sömnen förbättras, hjärtfrekvensen sänkas o stress mildras. Klangskålarna skapar vibrationer i tusentals olika frekvenser. Även våra inre organ vibrerar på olika frekvenser. När vi kommer i kontakt med klangskålarnas vibrationer skapas en balans i hela kroppen, en djup avslappning o en känsla av att ”landa i sin kropp”, helt enkelt ett välbefinnande o känsla av tillfredsställelse.

Behandlingen tar ca 45 min, inkl inledande samtal om var spänningar finns och vad du vill uppnå med behandlingen samt en avslutande vila o mjukt uppvaknande.

Klangmassage är inte lämpligt vid starka psykiska obalanser med panikattacker, djup depression, astma, akuta migränattaker, hjärtproblem och hjärtrytmstörningar. Hör av dig om du är osäker

Varmt Välkommen till en fantastisk upplevelse!